A gyémántról
Adatok a cégről
Miért különleges a CDT?
Valóság és álom?
Üzleti bemutató
Kapcsolat
Web-konferencia
Pilóta vagy piramis játék?
Gyémánt infó
Gyémánt regisztráció
PILÓTA vagy PIRAMIS JÁTÉK

a Canadian Diamod Traders Inc. programja?


Mi a pilótajáték?

Az, amiben nincs termék, csak pénzbefizetés. Fentről épül lefelé úgy, hogy az alsók, az újonnan csatlakozók pénzéből fizetik ki a felsőket. Akik felül vannak, mindaddig részesülnek kifizetésben, amíg alulról meg nem szűnik a pénzzel való feltöltés.

A CDT – nél egyik eset sem áll fenn. Saját terméke van, saját maga bányássza saját bányáiban. Még csak nem is más cég termékét forgalmazza. Az eladásokhoz ennek a cégnek is éppen úgy joga van, mint bármelyik fogyasztásitermékeket gyártó vállalatnak.

 

Ahhoz, hogy a CDT az egész világon forgalmazhassa a gyémántjait, készített egy olyan programot, ami lehetővé teszi egyrészt, hogy mindenki szabadon vásárolhasson gyémántot, másrészt a cég magasabb profithoz jusson az eladások révén.

A 120 dollárból, amivel csatlakozunk a CDT programjához, 20 dollár regisztrációs díj, 100 dollár pedig előfizetés a gyémánt utalványra. Ha valaki meggondolja magát  és az első ciklus végén kiszáll, akkor is jogosulttá válik egy gyémántra, hiszen az előleget kifizette.

Természetesen, mint minden terméken, a gyémánton is van árrés, aminek egy részét a rendszer visszaosztja a tagoknak. Itt nem hagyományos úton történik az adás – vétel, hanem az automata program által irányítva. Minden ciklus vége valójában a cég számára eladást, a mi számunkra vételt jelent, ezért kapjuk a gyémántokat.

Akkor lenne pilótajáték, ha a pénzünkért cserébe nem kapnánk semmit.

Vannak emberek, akik számára szokatlan ez a pénzkereseti lehetőség és mint minden újat, nehezen fogadják el.

 

Van még egy változata a pilótajátéknak. Ez a " termékes " pilótajáték. Ez azt jelenti, hogy egy cég csak akkor hajlandó eladni terméket egy vevőnek, ha csatlakozik a rendszerhez.

A CDT gyémántjait viszont bárki, bármikor megveheti, minden egyéb feltétel nélkül. A cég azoknak nyújt lehetőséget, akik nem rendelkeznek tőkével, hogy megvásárolják a gyémántot, ezért vesznek részt a CDT által felkínált kereskedelmi  - és reklámtevékenységben.

gyemantut

WIKIPÉDIA – CDT ÖSSZEHASONLÍTÁS

 

  

" Piramisjáték a Wikipédia szerint


Magas összegű csatlakozási díj
A CDT nem kér magas összegű csatlakozási díjat. Ahogy említettem, 20 dollár regisztrációs díj, 100 dollár előfizetés a gyémánt utalványra.


Általában nem, vagy egyértelműen nem akkora ellenértéket kap a jelölt, mint a belépési díj, például: klubtagság, információs csomag. – Nálunk nincs se klubtagság, se információs csomag. A 100 dollár ellenértékét mindenképpen megkapjuk gyémántban.


Nincs „ használható „ termék. – Van használható termék, vagyis a gyémánt.


Lényegében nem történik valós gazdasági tevékenység. A hálózat célja nem a termék értékesítése és forgalom létrehozása ( ha mégis az, a látszat fenntartásáért van ) – A rendszer célja éppen az értékesítés, vagyis a gyémántok eladása. Ez nem látszat, a gyémánt valós!


Előfordul, hogy a cég nem is létezik. – A CDT valós cég, fel lehet őket keresni! Már voltak náluk Kanadában élő magyarok.


A pénzt az újonnan beépített emberek közvetlenül a felettük elhelyezkedőnek küldik. - A pénzt a CDT számlájára kell utalni a JP Morgan Bank – on keresztül.


gyemantutwww.gyemantut.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!